28 43 91 25

Om Betinnas fodpleje

Mit navn er Betinna Woller. Jeg er lægeeksamineret fodplejer og jeg tilbyder flere forskellige typer fodbehandlinger og fodpleje, som hjælper dig med at få sunde, stærke og velplejede fødder.

Jeg har valgt at åbne min egen klinik i år og kan derfor i dag byde velkommen hos Betinnas Fodpleje – en lille afslappende oase, der er skræddersyet til, at give dig professionel fodbehandling. For mig er det vigtigt at skabe gode trygge rammer for behandlingen og et sted der er rart at være.

Jeg behandler alle typer af fødder- unge som ældre, med eller uden problematikker. For mig er hver eneste behandling vigtig. Uanset om det drejer sig om en klassisk fodpleje eller en kompliceret fodbehandling, så arbejder jeg altid på at opnå det bedste resultat for dig.

sunde foedder hos Betinna

Fodplejerne i klinikken

Betinna Woller

Betinna Woller

Lægeeksamineret fodplejer

Indehaver af klinikken
og certificeret i fodzone massage

Ved siden af klinikken, ligger en statsautoriseret fysioterapeut

Mit navn er Nikoline og jeg er statsautoriseret fysioterapeut.

Jeg arbejder ud fra en holistisk tankegang, som er en traditionel fysioterapi kombineret med andre terapiformer for at opnå det optimale resultat. 

Når du kommer til behandling hos mig, kigger jeg på hele din krop og jeg hjælper dig med at få den tilbage til et funktionsniveau uden smerter.

Jeg har min egen praksis lige ved siden af fodplejerne. Se mere på www.nikolinesfysioterepi.dk

 

Nikoline Woller

Nikoline Woller

statsautoriseret fysioterapeut

Er en fodterapeut det samme som en fodplejer?

pleje af foedder
  • Som lægeeksamineret fodplejer må jeg fodbehandle mine kunder på præcis samme måde som en statsautoriseret fodterapeut. Det betyder, at jeg må klippe, slibe og rense negle, beskære hård hud og ligtorne med skalpel, vejlede og råde kunder ift. foddeformiteter og lidelser, samt behandle nedgroede negle med bøjler eller composit.
  • Jeg er uddannet på Københavns Fodplejerskole og medlem af SADF (sammenslutningen af danske fodplejere).
  • Når du vælger en SADF-fodplejer, lægger du dine fødder i hænderne på en veluddannet fodplejer. SADF er altså et kvalitetsstempel for, at her leveres professionel fodpleje af høj kvalitet.

Har du spørgsmål ? 

Du er altid velkommen til at sende mig en besked eller ringe til mig på

Få sunde fødder

BESTIL EN FODBEHANDLING

Her finder du Betinnas Fodpleje
G-0SJDYS688T