28 43 91 25

Fodzone massage

En fodzonemassage behandling er en afslappende og terapeutisk oplevelse, der kan hjælpe med at forbedre dit velvære og give dig en følelse af ro og afslapning.

Fodzonemassage er en form for massage, der er baseret på principperne for zoneterapi. Der fokuseres på at skabe balance og afslapning i hele kroppen, så du vil opleve bedre søvn, mere overskud og ro. Behandlingen er også god mod fysiske skavanker, psykiske udfordringer, stress og uro.

I behandlingen bruges forskellige teknikker til at arbejde på forskellige områder af fødderne, såsom tæerne, sålerne, hælene og anklerne. Ved at påføre tryk og manipulere disse områder kan det hjælpe med, at frigive spændinger og stress, forbedre blodcirkulationen og styrke kroppens naturlige helingsprocces.

fodplejer giver fodzone massage

Jeg ser frem til at hjælpe dig med, at opnå den ultimative afslapning og velvære.

Pris kun:  450.- kr

Læs mere om fodzone massage

Betinna giver fodzonemassage i fodklinikken

Fodzonemassage har mange fordele, herunder:

  • Afslapning og beroligende effekt
  • Reduktion af stress og uro
  • Forbedring af søvnkvalitet
  • Øget energiniveau og overskud i hverdagen
  • Balancerende virkning på kroppen
  • Forbedring af jordforbindelsen og opmærksomheden i kroppen
  • Linder fysiske og psykiske skavanker
  • Forbedrer blodcirkulationen i fødderne og benene
  • Styrker immunsystemet

Disse fordele kan hjælpe med at forbedre din livskvalitet og generelle sundhed. Vores erfarne terapeuter vil arbejde på at tilpasse behandlingen til dine specifikke behov og ønsker, så du kan få mest muligt ud af behandlingen. Kontakt os i dag for at lære mere om vores fodzonemassage behandlinger, og lad os hjælpe dig med at opnå den ultimative afslapning og velvære.

Hvordan foregår behandlingen ?

Behandlingen foregår i stilhed eller med blid musik. Der arbejdes med brede og langsomme massage-strøj og der er inspiration fra healingsmassage ved både indledning og afslutning.

Mange har oplevet en række fordele ved behandling med fodzonemassage, såsom øget opmærksomhed i kroppen, bedre jordforbindelse og generel afslapning. Så hvis du leder efter en naturlig og effektiv måde at forbedre dit helbred og velvære på, så er fodzonemassagen det perfekte valg.

Hvor stammer fodzonemassage fra ?

Behandling igennem zonerne under fødderne er en behandlingsform, som findes i mange kulturer verden over og derfor kan være svært at pege på et bestemt land. Dog har fodzonemassage været brugt i århundreder inden for traditionel kinesisk medicin og er blevet populært i de senere år som en naturlig måde at lindre smerter, reducere stress og forbedre den generelle sundhed og trivsel. Det menes at have mange fordele, herunder at fremme bedre søvn, reducere angst og depression, styrke immunsystemet og forbedre fordøjelsen.

Alt i alt er fodzonemassage en sikker og effektiv komplementær terapi, der kan bruges alene eller i kombination med andre behandlinger for at fremme afslapning, reducere stress og forbedre den generelle sundhed og trivsel.

Kræver det uddannelse og certificering, at kunne give fodzonemassage ?

Ja, det gør det. Jeg er uddannet fodplejer og har en certificering i fodzonemassage

 

Bestil tid i dag på 28 43 91 25 eller benyt online booking

Få sunde fødder

BESTIL EN FODBEHANDLING

Her finder du Betinnas Fodpleje
G-0SJDYS688T